Het allerleukste Ponykamp

Ben jij dol op paarden en wil je niets liever dan een hele week je eigen paard verzorgen en rijden? Veel spelletjes doen, nieuwe vriendinnetjes ontmoeten, kennis maken met andere onderdelen van paardrijden zoals Western, Voltige, springen, buitenrijden en natuurlijk nog veel meer! Dan ben je bij Besti Vinur aan het juiste adres.

Wat gaan we allemaal doen?
– Elke dag minimaal 2 uur les met je paard.
– Leren over de verzorging.
– Elke dag een leuke opdracht zoals een quiz of een ‘modeshow met je paard’.
– Aan het eind van de week een proefje mét diploma uitreiking.
– Kennismaken met verschillende bijzondere rassen; de IJslander met de extra gangen tölt en telgang, de PRE die super goed is in dressuur.
– Maar natuurlijk ook: spelletjes, zwemmen, speurtochten, rassenquiz, bij slecht weer een paardenfilm kijken en nog veel meer!

We organiseren de ponykampen in alle schoolvakanties (muv de kerstvakantie) en iedereen van 8 tot 16 jaar is welkom.
Je bent maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 bezig met paarden, pony’s en alles wat daarmee te maken heeft. Daarna mag je weer lekker naar huis.

Wat doen we allemaal tijdens de lessen:
– Tijdens de les wordt er altijd gekeken naar jouw niveau, zodat je veel gaat leren met je paard of pony maar nog belangrijker; dat je veel plezier hebt tijdens je ponykamp!
– We hebben veel themalessen zoals: Western rijden, Voltige, Dressuur, Grondwerk, Longeren, Springen, een Funtrail rijden (trappetje, berg, waterplas), valtraining, zonder zadel en hoofdstel rijden en Vrijheidsdressuur.
– Je mag voor of tijdens de les ook altijd aangeven wat je graag nog zou willen leren.
– En niet te vergeten, we leren paardrijden met gevoel waarbij het plezier bovenaan staat.

  • Belangrijk om te weten is dat wij altijd met kleine groepen werken. Het leven is al zo druk dat we willen dat het ponykamp ook zorgt dat de kinderen tot rust kunnen komen. Hierdoor is er ook tijd voor coaching en hopen we de kinderen meer zelfvertrouwen mee te kunnen geven.

Data zomervakantie:

Week 1: 15 t/m 19 juli VOL!

Week 2: 22 t/m 26 juli VOL!

Week 3: 29 juli t/m 2 augustus VOL!

Week 4: 5 t/m 9 augustus VOL!

Week 5: 12 t/m 16 augustus VOL!

Week 6: 19 t/m 23 augustus VOL!

Data herfstvakantie:

Week 1: 21 t/m 25 oktober

Prijs per dag: €50,-
Graag aangeven wat voor niveau je hebt, vind je dit moeilijk om te beoordelen? Dan kun je altijd langskomen voor een Privéles.

(verplicht)