Stage lopen bij een paardenbedrijf

Voor ons paardenbedrijf zoeken wij gemotiveerde en gezellige stagiaires. Ervaring en opleiding zijn niet heel belangrijk, instelling en enthousiasme wel. Studenten van alle paardgerelateerde opleidingen en jaargangen zijn daarom ook welkom (de erkenning voor een leerbedrijf moeten wij nog aanvragen, vanuit de middelbare school kun je hier al wel terecht).
Wil je veel leren op het gebied van paardenfokkerij, training en verzorging dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Bedrijfsprofiel
Trainingsstal gespecialiseerd in Natural Horsemanship, zadelmak maken, probleempaarden, inrijden, gangenpaarden en rijlessen.

Functieomschrijving
De functie is naast de dagelijkse werkzaamheden (voeren, uitmesten van paddocks en weilanden) zeer veelzijdig. Je krijgt les in de omgang met paarden, werken in de roundpen, grondwerk, lange teugelwerk en academische rijkunst.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een vrolijke, flexibele stagiaire die van aanpakken weet. Belangrijk is niet alleen de omgang met paarden, maar ook met gasten.
Jij bent enthousiast, klantvriendelijk, communicatief, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en kunt netjes werken.

Wat kun je van ons verwachten?
Aanzetten tot zelfstandig kunnen werken,
Gratis les in grondwerk en het omgaan met paarden (hangt van de soort stage af), goede begeleiding en een goede kijk op paarden (bijvoorbeeld; ziekte, conditie, gangen, takt enz.)

Wij horen het graag wanneer je geïnteresseerd bent om stage bij ons te lopen. Kom eens langs om erover te praten onder het genot van een kopje thee of koffie. Bellen of mailen kan natuurlijk ook. Hopelijk tot ziens bij Besti Vinur!

 

 

    (verplicht)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.