Paarden Te Koop

Prijscategorieën Verkooppaarden:

Hieronder staan de prijscategorieën vermeld die wij hanteren bij onze verkoop paarden.

Prijscategorie A: tot 2.000,00

Prijscategorie B: 2.000,00 tot 3.000,00

Prijscategorie C: 3.000,00 tot 4.500,00

Prijscategorie D: 4.500,00 tot 6.000,00

Prijscategorie E: 6.000,00 en hoger


Binnenkort te koop: Prachtige Cruzado ruin

Capricho is een lieve, mooie ruin van negen jaar. De eigenaar zoekt door privéomstandigheden een nieuw goed tehuis voor hem. Hij komt uit Spanje maar is nu al helemaal gewend in Nederland. 

Naam: Capricho
Geboren: 16-06-2010
Geslacht: Ruin
Kleur: Palomino
Ras: Cruzado. Andalusier/Lusitano
Afstamming: –
Schofthoogte: 1.57m.
Verkeersmak: ja
Ruiterprofiel: Voor Capricho zoeken we iemand die graag dressuur of endurance met hem wil rijden. Hij is altijd in voor beweging, als het maar samen met jou is! Als je door middel van grondwerk een goede basis legt volgt hij je overal en wil hij werkelijk alles voor je doen. 
Karakter: Capricho wil heel graag voor je werken. Hij vindt niets leuker dan meegaan en zijn best voor je doen. Hij houdt erg van uitdagingen. Hij staat netjes stil bij het poetsen en opzadelen. Ook onder het zadel is hij braaf, wel erg voorwaarts.


Binnekort te koop: Mooie IJslandse merrie

Inga is een bijzonder paard. Ze is nu negen jaar en er is nooit echt veel met haar gedaan. Ze heeft twee veulens gehad en verder voornamelijk in het weiland gestaan. Ze had hierdoor niet heel veel vertrouwen in mensen toen ze bij mij kwam en vond het moeilijk als het halster om moest. Omdat ze nog zoveel moest leren zijn wij helemaal bij nul begonnen en hebben we haar alles heel goed geleerd. Op de grond is ze dus ook echt super opgevoed! Een kindje van zes kan haar pakken, alleen meenemen, borstelen, hoeven uitkrabben en een bomproof parcours met haar lopen.

Onder het zadel moet ze nog het één en ander leren. Hier richten we ons nu voornamelijk op tijdens de training. Ze is werkwillig en leert snel maar je moet wel geduldig zijn. Zo kan ze bijvoorbeeld parkeren als je op een kruk gaat staan en zijn we bezig haar de travers aan te leren.

Omdat ze nog niet lang onder het zadel is zou een gevorderde ruiter het beste bij haar passen. 

Naam: Yngvildur frá Friđarstöđum
Geboren: 15-05-2009
Geslacht: Merrie
Kleur: Donkere Vos
Ras: IJslander
Afstamming: 

V: Vídalín-Heiđur van de Kwinne

M: Sólrún frá Friđarstöđum

Schofthoogte: 1.35m.
Verkeersmak: ja

 


Perla: Mooie, betrouwbare natuurtölter. VERKOCHT!

Ben jij opzoek naar een geweldig recreatie paard? Een paard dat je altijd blij maakt als je bij de wei aankomt? Waarmee je zowel alleen als in de groep naar buiten kan en waar je urenlang mee door de bossen kan tölten? Ontmoet Perla:

Perla ( NL2013200050) is een prachtige bruine merrie van vijf jaar. Ze is nu een paar maanden onder het zadel en doet het erg goed. Ze heeft een makkelijke tölt die ze zelf al aanbiedt. Haar draf en galop zijn ook bevestigd. Ze heeft goed gescheiden gangen. Perla is een vijfganger maar haar telgang is in verband met haar leeftijd nog niet getraind. Ze vindt het heel erg leuk om mee te gaan, ze heeft een open en uitgesproken karakter en staat altijd vooraan om je met haar vrolijke hoofdje te begroeten.

Perla zou een heel erg leuk familie paard zijn. Ze is niet schrikkerig en eigenlijk nergens bang voor. Daarbij is ze groot (1,40m) en wat meer een ouderwets type IJslander, waardoor ze een echte gewichtsdrager is.

Perla doet alles erg goed, gezien haar leeftijd is het wel prettig als ze eerst nog wat meer kilometers kan maken. Ze is er helemaal aan toe om met een nieuwe eigenaar samen te groeien!

Prijscategorie C.

Nog wat meer informatie over haar afstamming:

V: Örn frá Steinnesi – Exterieur: 8.05 – Verrichtingen: 7.88 TOTAAL: 7.95

VV: Roði frá Múla – Exterieur: 8.1 – Verrichtingen: 8.03 TOTAAL: 8.07

Perla is bekend met grondwerk, ze vindt het ook erg leuk om te doen! Ze kan op stemhulpen stappen, draven en halthouden. Ook kent ze lange teugelwerk, en beheerst ze dressuurmatig een aantal zijgangen.

Perla is verkocht. We wensen de nieuwe eigenaar heel veel plezier met haar!


Von: Geweldige natuurtölter. VERKOCHT

Von is een prachtige wildkleur bruine merrie met een goede tölt. Het is zeker mogelijk om wedstrijden met haar te rijden. Ze heeft een fijn temperament en wil graag voor je werken.

Von is verkocht. We wensen de nieuwe eigenaar heel veel plezier met haar!

 

Uw paard verkopen?

Het kan zijn dat u niet langer voor uw paard kan zorgen of dat u een ander goed tehuis voor hem of haar zoekt. Wij kopen regelmatig paarden, trainen ze volgens onze methode op een paardvriendelijke manier en zoeken dan een goede nieuwe eigenaar voor ze. Paarden en pony’s mogen aangeboden worden vanaf 1,27 m groot. 

De voorkeur gaat uit naar paarden en pony’s die nog niet zadelmak zijn. Juist het inrijden van een paard moet met veel zorg gebeuren en wij hopen dat we op deze manier meer paarden een goede basis mee kunnen geven. Ook voor de mensen die hier een paard kopen is het prettig als hij de basis echt goed kent, hij veelzijdig is, niet snel bang en veel vertrouwen in de mens heeft. 

Twijfelt u nog of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

 

Opzoek naar uw droompaard?

Bent u opzoek naar een paard maar staat hij er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We hebben regelmatig paarden te koop staan maar ze komen niet direct op de site. Mail me met wat u precies zoekt in uw nieuwe paard en wie weet hebben we een geschikte match.

U bent immers opzoek naar een vriend voor het leven, die wilt u toch niet mislopen?

 

(verplicht)