Paarden Te Koop

Prijscategorieën Verkooppaarden:

Hieronder staan de prijscategorieën vermeld die wij hanteren bij onze verkoop paarden.

Prijscategorie A: tot 2.000,00

Prijscategorie B: 2.000,00 tot 3.000,00

Prijscategorie C: 3.000,00 tot 4.500,00

Prijscategorie D: 4.500,00 tot 6.000,00

Prijscategorie E: 6.000,00 en hoger

 

 

Perla: Mooie, betrouwbare natuurtölter. VERKOCHT!

Ben jij opzoek naar een geweldig recreatie paard? Een paard dat je altijd blij maakt als je bij de wei aankomt? Waarmee je zowel alleen als in de groep naar buiten kan en waar je urenlang mee door de bossen kan tölten? Ontmoet Perla:

Perla ( NL2013200050) is een prachtige bruine merrie van vijf jaar. Ze is nu een paar maanden onder het zadel en doet het erg goed. Ze heeft een makkelijke tölt die ze zelf al aanbiedt. Haar draf en galop zijn ook bevestigd. Ze heeft goed gescheiden gangen. Perla is een vijfganger maar haar telgang is in verband met haar leeftijd nog niet getraind. Ze vindt het heel erg leuk om mee te gaan, ze heeft een open en uitgesproken karakter en staat altijd vooraan om je met haar vrolijke hoofdje te begroeten.

Perla zou een heel erg leuk familie paard zijn. Ze is niet schrikkerig en eigenlijk nergens bang voor. Daarbij is ze groot (1,40m) en wat meer een ouderwets type IJslander, waardoor ze een echte gewichtsdrager is.

Perla doet alles erg goed, gezien haar leeftijd is het wel prettig als ze eerst nog wat meer kilometers kan maken. Ze is er helemaal aan toe om met een nieuwe eigenaar samen te groeien!

Prijscategorie C.

Nog wat meer informatie over haar afstamming:

V: Örn frá Steinnesi – Exterieur: 8.05 – Verrichtingen: 7.88 TOTAAL: 7.95

VV: Roði frá Múla – Exterieur: 8.1 – Verrichtingen: 8.03 TOTAAL: 8.07

Perla is bekend met grondwerk, ze vindt het ook erg leuk om te doen! Ze kan op stemhulpen stappen, draven en halthouden. Ook kent ze lange teugelwerk, en beheerst ze dressuurmatig een aantal zijgangen.

Perla is verkocht. We wensen de nieuwe eigenaar heel veel plezier met haar!

 

Von: Geweldige natuurtölter. VERKOCHT

Prachtige wildkleur bruine merrie met een goede tölt. Het is zeker mogelijk om een wedstrijd met haar te rijden. Ze heeft een fijn temperament en wil graag voor je werken.

Von is verkocht. We wensen de nieuwe eigenaar heel veel plezier met haar!

 

Uw paard verkopen?

Het kan zijn dat u niet langer voor uw paard kan zorgen of dat u een ander goed tehuis voor hem of haar zoekt. Wij kopen regelmatig paarden, trainen ze volgens onze methode op een paardvriendelijke manier en zoeken dan een goede nieuwe eigenaar voor ze. Paarden en pony’s mogen aangeboden worden vanaf 1,27 m groot. 

De voorkeur gaat uit naar paarden en pony’s die nog niet zadelmak zijn. Juist het inrijden van een paard moet met veel zorg gebeuren en wij hopen dat we op deze manier meer paarden een goede basis mee kunnen geven. Ook voor de mensen die hier een paard kopen is het prettig als hij de basis echt goed kent, hij veelzijdig is, niet snel bang en veel vertrouwen in de mens heeft. 

Twijfelt u nog of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

 

Opzoek naar uw droompaard?

Bent u opzoek naar een paard maar staat hij er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We hebben regelmatig paarden te koop staan maar ze komen niet direct op de site. Mail me met wat u precies zoekt in uw nieuwe paard en wie weet hebben we een geschikte match.

U bent immers opzoek naar een vriend voor het leven, die wilt u toch niet mislopen?