Paarden Te koop

 

Prijscategorieën Verkooppaarden:

Hieronder staan de prijscategorieën vermeld die wij hanteren bij onze verkoop paarden.
 
Prijscategorie A: tot 2.000,00
Prijscategorie B: 2.000,00 tot 3.000,00
Prijscategorie C: 3.000,00 tot 4.500,00
Prijscategorie D: 4.500,00 tot 6.000,00
Prijscategorie E: 6.000,00 en hoger
 
 
 

Perla: Mooie, betrouwbare natuurtölter. VERKOCHT!

Ben jij opzoek naar een geweldig recreatie paard? Een paard dat je altijd blij maakt als je bij de wei aankomt? Waarmee je zowel alleen als in de groep naar buiten kan en waar je urenlang mee door de bossen kan tölten? Ontmoet Perla:
Perla ( NL2013200050) is een prachtige bruine merrie van vijf jaar. Ze is nu een paar maanden onder het zadel en doet het erg goed. Ze heeft een makkelijke tölt die ze zelf al aanbiedt. Haar draf en galop zijn ook bevestigd. Ze heeft goed gescheiden gangen. Perla is een vijfganger maar haar telgang is in verband met haar leeftijd nog niet getraind. Ze vindt het heel erg leuk om mee te gaan, ze heeft een open en uitgesproken karakter en staat altijd vooraan om je met haar vrolijke hoofdje te begroeten.
Perla zou een heel erg leuk familie paard zijn. Ze is niet schrikkerig en eigenlijk nergens bang voor. Daarbij is ze groot (1,40m) en wat meer een ouderwets type IJslander, waardoor ze een echte gewichtsdrager is.
Perla doet alles erg goed, gezien haar leeftijd is het wel prettig als ze eerst nog wat meer kilometers kan maken. Ze is er helemaal aan toe om met een nieuwe eigenaar samen te groeien!
Prijscategorie C.

 

Nog wat meer informatie over haar afstamming:
V: Örn frá Steinnesi – Exterieur: 8.05 – Verrichtingen: 7.88 TOTAAL: 7.95
VV: Roði frá Múla – Exterieur: 8.1 – Verrichtingen: 8.03 TOTAAL: 8.07
Perla is bekend met grondwerk, ze vindt het ook erg leuk om te doen! Ze kan op stemhulpen stappen, draven en halthouden. Ook kent ze lange teugelwerk, en beheerst ze dressuurmatig een aantal zijgangen.
Perla is verkocht. We wensen de nieuwe eigenaar heel veel plezier met haar!

 


 

Von: Geweldige natuurtölter. VERKOCHT

Prachtige wildkleur bruine merrie met een goede tölt. Het is zeker mogelijk om een wedstrijd met haar te rijden. Ze heeft een fijn temperament en wil graag voor je werken.
Von is verkocht. We wensen de nieuwe eigenaar heel veel plezier met haar!
 
 

 


 

Opzoek naar uw droompaard?

Bent u opzoek naar een paard maar staat hij er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We hebben regelmatig paarden te koop staan maar ze komen niet direct op de site. Mail me met wat u precies zoekt in uw nieuwe paard en wie weet hebben we een geschikte match.
 
U bent immers opzoek naar een vriend voor het leven, die wilt u toch niet mislopen?